Wonderlijke Momenten – Musical 40-45 en Night of the Proms

Er zijn zo van die weken dat er vanalles te doen is, maar je het achteraf niet meer op papier krijgt. Teveel op korte tijd, en geen idee meer van de chronologie. Nu goed, dan maar niet. In dit blogje gewoon de hoogtepunten van vorige week en die zijn in twee momenten samen te vallen. Zo gingen we naar de spektakelmusical 40-45 van Studio 100 en op zaterdag was het de beurt aan de Night of the Proms. Wat er verder nog gebeurde? Volg hieronder maar.

Papa thuis

Na mijn man een hele zomer thuis te hebben gehad, was hij ook de afgelopen week thuis. “Dankzij” de medicatie die hij moet nemen voor zijn clusterhoofdpijn worden zijn spieren en botten aangepast. Deze zomer had hij al last van ontstekingen op zijn knieën, nu zijn zijn schouders aan de beurt. Deze keer werd dan toch een aantal sessies bij de kinesist voorgeschreven, hopelijk kan dat helpen. Voor zijn volgende cluster episode gaan we dan ook op zoek naar een andere medicatie dan de cortisone die hij tot nu toe nam.

Lees ook: Leven met cluster hoofdpijn

Logopedie

De jongste zoon volgt al een aantal jaar logopedie, maar afgelopen week werd ook de oudste getest. Hij heeft een aantal taalproblemen die op zich geen groot probleem vormen, maar die wel een invloed hebben op zijn examens en het aanleren van vreemde talen. Volgende week heb ik de uitslag, beetje afwachten wat het wordt dus. Hopelijk is het iets waar we wat handvaten voor kunnen krijgen en kunnen we in een rechte lijn door de laatste examens van de eerste graad (hoewel we ook al bezig zijn aan de tweede graad).

Spektakelmusical 40-45

Donderdagnamiddag was het dan zover, samen met het VHoV gingen we naar de spektakelmusical 40-45. Ik had een beetje schrik dat het voor de jongste te overweldigend ging zijn, maar na de eerste momenten waar hij wat schrok van de special effects, kon hij helemaal meeleven in het verhaal. Ik ga hier in de loop van de week een uitgebreider stuk over schrijven, maar wat ik wel al vast kan vertellen is: ben je nog niet geweest en kan je aan tickets komen? Gaan! Echt, gewoon doen! Heel interessant om te zien en te beleven, maar ook een stuk dat aanzet tot nadenken. Ik heb er alvast van genoten en de gesprekken die we sindsdien hebben doen me geloven dat de jongens er ook veel van geleerd hebben.

Night of the Proms

Zaterdag was het dan tijd voor de Night of the Proms. We waren al even aan het bedenken of we de jongens eens zouden meenemen en dit jaar was het dan zover. Een prachtige show alweer en ik heb er zeker van genoten. De oudste wil volgend jaar terug mee. De jongste daarentegen, die blijft liever thuis. De show was wel leuk, maar veel te veel indrukken voor hem. Ook hierover wil ik binnenkort iets meer schrijven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Some pictures from last night in Antwerp 😍 📸 by @freyagoossens

Een bericht gedeeld door Night of the Proms (@nightoftheproms) op

Kort maar krachtig deze keer. Dat mag ook eens. En hoe was jullie week? Leuke plannen gehad? Ik hoor het graag hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.