Over Myrlan

Hallo bezoeker!

Welkom bij Myrlan, een blog voor huisonderwijzers en ouders op zoek naar informatie en leuke ideetjes om samen aan te werken.

Wie is Myrlan?

Wel, Myrlan ben ik: Leslie, een mama van twee tieners die nu 7 jaar huisonderwijs krijgen. De naam Myrlan werd gekozen door het samentrekken van de namen van mijn twee zonen: Myrddin en Pheolan. Voor mij heel belangrijk om hen in het centrum van dit verhaal te plaatsen, want zonder hen zou ik niet zijn wie ik ben.

OK, nog even wat meer over mij. Ik ben 40 jaar, woonachtig in Willebroek en al 18 jaar samen met mijn echtgenoot. We hebben dus twee zonen: één van 17 en één van bijna 16 die al een aantal jaartjes huisonderwijs krijgen nadat ze een paar jaar naar school gingen. Ik ben als vrijwilliger lid van de raad van bestuur van de Vereniging voor Huisonderwijzers Vlaanderen, waar wij ons inzetten voor de ondersteuning van startende, maar ook ervaren huisonderwijzers, alsook een tussenpersoon zijn naar instanties zoals AGODI en de onderwijsinspectie.

Verder ben ik zelfstandige en publiceer kleur- en doeboeken (voornamelijk in het Engels, maar ook stilletjesaan in het Nederlands) via Amazon. Ik heb ook een webshop op deze site, en een Etsy shop waar ik voornamelijk printables verkoop.