Een wonderlijk jaar – Dag 131-134

Van Leslie

12 november 2019

Een lang weekend, niet helemaal zoals gepland, maar kom, het is wat het is;

Vrijdag

Normaal zouden we op vrijdag naar het natuurgroepje gaan, maar spijtig genoeg kwam er iets tussen. En we hadden er zo naar uitgekeken. In plaats daarvan een dagje ziekenhuis met een familielid. Manlief had dan weer de late (iets wat hij niet zo graag doet), wat betekende dat hij pas na 22u zou thuis zijn. Niet echt een schitterend begin van zijn weekend in zijn ogen.

Zaterdag

Op zaterdag bleef het bij de gewone dingen. Een beetje rommelen in huis, het wekelijkse winkelbezoek en vooral veel wandelen met de hond. De jongens dan toch, en mijn man. Ik doe meestal de laatste avondwandeling met haar.

Mijn wekelijkse winkelen viel ook goed mee. Tegenwoordig bestel ik vaak mijn vlees via de Megafoodstunter die één keer per maand bij ons in de buurt komen. Waar ik de allereerste keer samen met mijn broer zo’n pakket van 100kg bestelde, hebben ze nu ook kleinere pakketten waarvan je weet wat er in zit. Het voordeel is dat mijn vlees redelijk goedkoop is naargelang mijn budget, het nadeel is dat mijn vriezer heel vaak vol zit met hetzelfde vlees. Gelukkig zijn wij gemakkelijke mensen.

Lees ook: Megafoodstunter – Voorraadje ingeslagen

Maar goed, zoals ik al zei, gemakkelijk winkelen deze week. Ik heb nog redelijk wat in mijn vriezer zitten en volgende week staat er weer een bestelling van Megafoodstunter klaar op zondag. Eerst dus maar een beetje de vriezer leegeten, want ik bestelde een kippakket en dat gaat toch wel wat ruimte vragen.

Zondag

Normaal is zondag voetbaldag, maar zoals ik al eerder vermeldde is mijn man zijn clusterperiode begonnen. Hij kreeg ook nieuwe medicatie en dat is toch voelbaar. Waar normaal de eerste week zo goed als aanvalvrij is met de hoge dosis cortisone en de lithium is dat met de melatonine nog niet het geval. Het is niet overdreven erg, maar zaterdagnacht had hij toch wel veel last. Slecht slapen zorgde dan ook voor een papa die niet in staat was om naar de voetbal te gaan. Spijtig maar dat gebeurt. Volgende week beter.

Na een beetje extra slapen was hij wel in staat om naar mijn broer te rijden. Ook weer even geleden en we spendeerden de namiddag en avond met kaarten.

maandag

11 november, een vrije dag, en hier in Willebroek betekende dat een hondenwandeling in Hazewinkel. Samen met andere hondeneigenaars die mijn man vaak tegenkomt tijdens het wandelen, hadden ze afgesproken om daarnaar toe te gaan. Na afloop kwamen ze thuis met een goodiebag van ZoWiZoo. De €5 die dat gekost heeft was het zeker waard. Voorlopig is ze even gesteld met lekkernijen

Zelf gebruikte ik de tijd om wat woorden uit te typen voor NaNoWriMo. Ik loop een beetje achter, maar niet gepanikeerd, er wordt elke dag geschreven. Op het einde zal ik, zelfs al is het boek niet af, een goed eind opgeschoten zijn.

 

Dit vind je misschien ook interessant…

Een updateje en lezen in 2020

Een updateje en lezen in 2020

Zoals je vast al gemerkt hebt is het dagelijkse bloggen niet echt mijn ding. Niet omdat ik niet wil, hoor, maar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *