Een wonderlijk jaar

De laatste maanden is hier heel onregelmatig gepost. Niet omdat ik niets te vertellen heb, maar eerder omdat ik totaal geen idee had waar ik naartoe wilde met deze blog. Nu dus wel: het komende jaar wil ik jullie meenemen op onze “reis”. Geen reis naar het buitenland of zo, maar de reis door ons leven. De momenten die ons verwonderen, die ons verrijken en vooral de momenten waar we van genieten.

Elke dag deel ik wat mee over ons leven: hoe verloopt ons huisonderwijs, hoe gaan we om met de veranderingen nu ik twee kinderen heb die leerstof secundair krijgen (en ook twee kinderen die gericht naar examens toe werken), maar ook, wat houdt me verder bezig (en sommige zaken gaan jullie misschien verrassen, andere minder). Het zal een echt dagboek worden. De bedoeling is elke weekdag een blogje te plaatsen met een overzichtje, en wanneer ik wat meer wil vertellen over een bepaald onderwerp, plaats ik gewoon een extra postje. We starten op 1 juli, heel bewust gekozen daar het onze eerste officiële vakantiedag is, hoewel de oudste wel zal studeren voor een aantal examens in augustus. Daarover volgende week meer.

Ik hoop jullie alvast op onze reis te mogen verwelkomen, en ik kijk alvast uit naar de verhalen die ik kan delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.