Favoriete kerstliedje

Van Leslie

16 december 2018

De december challenge is hier wat blijven liggen, met al de stress van de huisonderwijsinspectie. De rest van december pik ik er degene uit die ik interessant vind om over te schrijven en verder zien we wel. Het is, ten slotte, bijna kerstmis. Deze wou ik alleszins al niet laten liggen. Het is ook een gemakkelijke hé, mijn favoriete kerstliedje.

Eigenlijk heb ik er twee, en ik ga ze dan ook beide delen. Het eerste komt van Mariah Carey: All I Want For Christmas Is You. Die blijft gewoon goed en ik kan er dan ook van genieten om naar te luisteren.

Het tweede is ook al in de popsector te vinden, dit keer van Wham: Last Christmas.

Wat is jouw favoriet kerstliedje?

Dit vind je misschien ook interessant…

Onze favoriete kerstfilms

Onze favoriete kerstfilms

Kerstmis: een tijd voor familie, gezellig samen zijn, lekker eten en cadeautjes. Maar dat is niet het enige waar ik...

Waarom ik december zo leuk vind

Waarom ik december zo leuk vind

Ik heb een paar dagen overgeslagen van de december challenge. Tja, pakjesavond is hier nu eenmaal niet iets waar we...

Heb jij een cadeau budget?

Heb jij een cadeau budget?

December, een dure maand. Zoals ik in mijn vorige berichtje al vertelde, wordt hier toch wel wat afgefeest. En laten...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *