Een wonderlijk jaar – Dag 5, 6 en 7

Van Leslie

8 juli 2019

Nog geen week voorbij en ik ben al niet meer elke dag aan het posten, oeps. Maar het is dan ook een druk weekend geweest, allé ja, druk, we waren vooral niet thuis. Even kijken wat we deden.

Vrijdag

Vrijdag kwam de oudste thuis van judokamp. Dat wil dus zeggen dat hij opgehaald moest worden en dat terwijl mijn man geen vrije dag had. Even stressen of hij op tijd thuis zou zijn om de oudste op te pikken, maar dat is gelukkig gelukt. Wel weer wat file onderweg naar daar én naar huis, maar dat is ook niets nieuws onder de zon.

De oudste had het heel goed op kamp. Hij heeft zich super geamuseerd en kijkt alvast uit naar een volgende keer. En als ik de papieren bekijk, heeft hij ook zijn best gedaan om zich te verbeteren. We hopen alvast op een winst tijdens een wedstrijd in het najaar.

Zaterdag

Zaterdagvoormiddag was het vooral aan de orde om het huis wat aan de kant te krijgen en de was te verzamelen. De oudste had toch wel een groot deel bij van op kamp dat dringend moest gewassen worden. Nog even snel naar de winkel om wat barbecue vlees en daarna onderweg naar mijn broer, waar we gezellig samen genoten van lekker gebakken vlees en leuk gezelschap terwijl er een kaartje gelegd werd (we zijn hier allemaal fan van het wiezen, zelfs de jongste, hoewel hij het meestal na één boompje al opgeeft).

De jongste amuseerde zich dan weer vooral met de honden

Het werd ‘s avonds wat laat en daar er een glaasje gedronken werd, bleven we slapen

Zondag

Nadat de barbecue voor een tweede keer werd aangestoken om het eten dat overgebleven was de avond ervoor terug op te warmen, genoten we nog van een namiddag barbecue. Het weer was dan ook perfect. Niet te warm, gewoon aangename temperaturen voor de zomer.

Nog even snel de afwas en daarna naar huis. Op maandag stonden er ook weer wat zaken gepland, en uitgeslapen kinderen waren daarvoor echt wel nodig.

 

Dit vind je misschien ook interessant…

Brochetto – Eens anders uit eten

Brochetto – Eens anders uit eten

In november was onze oudste jarig, 15 jaar al weer. Vroeger deden we met de familie een feestje met taart waarbij mijn...

Een updateje en lezen in 2020

Een updateje en lezen in 2020

Zoals je vast al gemerkt hebt is het dagelijkse bloggen niet echt mijn ding. Niet omdat ik niet wil, hoor, maar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *