Lekkere McCain frietjes uitgeprobeerd en soep soep soep

Dit weekend stond in het teken van kokkerelen. Ik kook eigenlijk niet graag, maar soms moet je er wel eens aan buiten het gewone aardappelen, groenten en vlees.

Een tijdje terug werd ik door McCain uitgenodigd om ambassadeur te worden. Dat betekent dat je mee hun producten promoot en dat je ook nieuwe zaken mag uitproberen. Hun eerste evenement was een bistroparty. Bij het opgeven voor dit evenement kreeg ik twee bonnen om hun Bistro assortiment uit te proberen, bestaande uit Bistro Style Rustieke Frieten met schil en de Bistro Style Patat’Dip.

Kiezen is nooit mijn sterkste punt geweest en daar ik twee bonnen had om de producten gratis uit te proberen, hebben we dan ook besloten om beide producten mee te nemen. Deze vrijdag was het dan ook Bistroparty-dag! Samen met een lekkere steak en gekarameliseerd witloof (het lievelingsgerecht van mijn man) konden we genieten van de lekkere frietjes. En lekker zijn ze zeker, zelfs klaargemaakt in de airfryer.

Persoonlijk vond ik de Patat’Dip het lekkerst, mijn man ook, terwijl de kinderen de Rustieke Frieten verkozen. Maar zelfs met deze voorkeuren werd unaniem besloten dat deze frietjes binnenkort nogmaals op het menu zullen staan.

Verder werd dit weekend de groentela opgekuist. Ik had nog redelijk wat groenten liggen die wel eens op moesten. Het begon met ziek te zijn in januari waardoor er minder gekookt werd en omdat ik toch koppig elke week mijn pakket bleef bestellen, bleven er wel eens zaken liggen. Groenten die wat langer houdbaar waren, maar die op een gegeven moment toch ├ęcht aan het einde komen. Samen met een stuk soepvlees en groenten”afval” dat ik in de vriezer bewaar voor zo’n momenten trok ik vrijdag een lekkere vleesbouillon. Voor vandaag maakte ik er dan een lekkere tomatensoep van, zowat de enige soep die onze jongste zonder te veel morren eet.

Die heeft al goed gesmaakt en voor morgenmiddag is er nog wat over. Kunnen we nog van genieten voor we met andere huisonderwijzers op pad gaan: een balletvoorstelling. Ik ben benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.